Hrubý domácí produkt: co lze poznat pomocí něho a z něho odvozených indikátorů? - Jílek, Jaroslav
Hrubý domáci produkt (HDP) ako ukazovateľ výkonnosti ekonomiky. HDP a z neho odvodené ukazovatele. Vývoj hrubého domáceho produktu - ako predmet zisťovania. Vývoj produktivity práce. Podiel HDP pripadajúceho na jedného obyvateľa. Indexy HDP na obyvateľa podľa ECP spracovaného v Eurostate. Indexy HDP na obyvateľa - porovnanie výsledkov oficiálnych a experimentálnych.