Etapy zavedenia eura v SR - Hajnovič, František
Pokračovanie z č. 5/2004. Etapy zavedenia eura v SR: 3. etapa: Obdobie od rozhodnutia Rady Ecofin o zrušení výnimky do vstupu do Európskej menovej únie, 4. a 5. etapa: Obdobie od vstupu do EMU po plné a výlučné zavedenie eura do obehu a stiahnutie koruny z obehu. Vzorový časový rámec procesu prijatia eura v SR.