Charakteristiky riadenia podnikateľského rizika - Čunderlík, Dušan
Obsah pojmu manažment rizika. Spoznanie (identifikácia) rizika - základ pre rozvoj riadenia a kontrolu rizika. Zhodnotenie rizika. Výber vhodnej techniky eliminácie rizika. Zhodnotenie a testovanie výberu rozhodnutia. Kontrola rizika. Audit manažmentu rizika.