Zmeny v právnej úprave sociálneho poistenia účinné od 15. apríla 2004 - Novotná, Eleonóra
Novelizácia zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Osobný rozsah dôchodkového poistenia. Osobný rozsah garančného poistenia. Invalidita a invalidný dôchodok. Nárok na výplatu starobného dôchodku.