Novelizácia zákona o dani z príjmov vykonaná zákonom č. 191/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní - Palkovský, Ján
Zákonom č. 191/2004 Z.z. sa mení a dopĺňa zákon č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní.