Ani decentralizácia nie je bez rizík - Sičáková-Beblavá, Emília
Decentralizáciou sa vo všeobecnosti pomenúva presun moci na nižšiu ako centrálnu úroveň štátu. Ciele takéhoto riešenia. Priame a nepriame výhody. Negatíva decentralizácie. Protichodné výsledky decentralizácie.