Využitie historických objektov pre ubytovacie služby - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Možnosti získania financií na údržbu a obnovu historických objektov a to jednak zo štátnych a európskych fondov, ako aj mnohostranným využitím v cestovnom ruchu.