Kreditní rizika ve společnosti - Vacík, Emil
Prejavy a zdroje kreditného rizika. Riadenie a meranie kreditného rizika. Stanovenie hodnoty rizika metódami VaR(Value at risk ) a EaR ( Earning at risk). Predpoklady merania kreditného rizika v spoločnosti. Identifikácia faktorov, ktoré ovplyvňujú kreditné riziko.