E-business v cestovnom ruchu - Benešová, Dana, 1958-
Elektronické podnikanie ako predpoklad zvyšovania konkurencieschopnosti podnikov v globalizujúcom sa svete, jeho podiel na obchodných transakciách vo svete a vo vybraných krajinách EÚ z hľadiska sektora cestovného ruchu. Súčasný stav a využitie elektronického podnikania na Slovensku.