Prvky efektívnosti podniku cestovného ruchu - Kubičková, Viera, 1970-
Identifikovanie prvkov efektívnosti v podniku cestovného ruchu. Porovnanie ekonomickej efektívnosti dosahovanej vo vybraných krajinách OECD. Porovnanie produktivity práce vyjadrenej ako podiel objemu pridanej hodnoty vytvorenej v konkrétnej kategórii činnosti. Určenie prvkov efektívnosti podniku cestovného ruchu.