Basel II a kapitálová přiměřenost
Nové bazilejské pravidlá o kapitálovej primeranosti Basel II a nadväzujúce smernice Európskej únie. Analýza dopadov návrhu nových kapitálových požiadaviek na finančný sektor a na celkovú ekonomiku EÚ vrátane malých a stredných podnikov.