Novelizácia IAS 16 a jej dosahy na oceňovanie, účtovanie a vykazovanie dlhodobého hmotného majetku - Tumpach, Miloš, 1970-
Novelizácia štandardu IAS 16 (2003). Význam novelizácie štandardu IAS 16 je zdôraznený aj tým, že konsoliduje do istej miery roztrieštené ustanovenia súvisiace s oceňovaním, účtovaním a vykazovaním dlhodobého hmotného majetku.