Zvyšovanie konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov v cestovnom ruchu zavádzaním prvkov novej ekonómie - Szárazová, Beata
Poukázanie na nevyhnutnosť implementácie prvkov novej ekonómie do podnikateľskej činnosti malých a stredných podnikov pôsobiacich v oblasti cestovného ruchu.