Emocionální inteligence v leadershipu - Goleman, Daniel
Golemanova analýza pomeru IQ voči EQ. Prínos emocionálnej inteligencie do oblasti podnikania. Závislosť medzi výkonnosťou riadenej jednotky a emocionálnou inteligenciou riadiaceho pracovníka. Možnosti zvýšenia emocionálnej inteligencie. Praktický príklad.