Strukturální ukazatele EU jako výzva - Jílek, Jaroslav
Vznik súboru ukazovateľov. "Štrukturálne ukazovatele" - posledná verzia tohto súboru. Niektoré staršie pokusy o využívanie súboru ukazovateľov. Zoznam štrukturálnych ukazovateľov Európskej únie. Všeobecné ekonomické ukazovatele. Ukazovatele pre oblasť zamestnanosti. Ukazovatele pre oblasť inovácie a výskumu. Ukazovatele ekonomickej reformy. Ukazovatele sociálnej súdžnosti a životného prostredia. Možnosti využívania súboru štrukturálnych ukazovateľov. Štrukturálne ukazovatele a Štatistická ročenka ČR 2003.