Bankopojištění v ČR nepatří jen do oblasti teorie - Davidová, Petra
Bankopoistenie v ČR. Vzájomné väzby medzi bankovou sférou a sektorom poisťovní. Dôvody vytvárania bankopoisťovacích štruktúr - rast výnosov, úspora nákladov, vyššia efektívnosť využitia pracovísk a personálu, využívanie spoločného marketingu. Trend tvorby univerzálnych finančných inštitúcií. Vývoj bankopoisťovníctva v ČR. Previazanosť bankových a poistných produktov. Vzájomná spolupráca regulátorov a orgánov dohľadu.