Hodnota zákazníka aneb data mining nad zlato - Máša, Petr
Hodnota zákazníka pre firmu. Získavanie súčasných klientov pre ďalšie produkty. Takýto predaj sa nazýva cross-selling - zvyšuje hodnotu zákazníkov pre firmu a ziskovosť firmy. Efektívnosť data miningu (pokročilá analýza dát). Aplikácia data miningových metód pre riešenie výberu klientov pre cross-selling. Vyhodnotenie úspešnosti kampane.