Retailový bankomat - kam s ním? - Kaczorová, Zuzana
Vývoj off-site a retailových bankomatov v Európe a USA. Výber vhodnej lokality pre inštaláciu bankomatu (lokalita spojená s maloobchodom). Výhody, ktoré poskytujú retailové bankomaty bankám, predajcom a zákazníkom. Zabezpečenie retailových bankomatov.