Obchodní a kapitálové vztahy USA a EU - Steinmetzová, Dana
Postavenie USA a EÚ v medzinárodných ekonomických vzťahoch. Vzájomné obchodné vzťahy USA a EÚ. Teritoriálna a komoditná štruktúra. Kapitálové vzťahy, priame zahraničné investície.