Udržatelný rozvoj cestovního ruchu v sjednocené Evropě - Indrová, Jarmila
Problematika trvale udržateľného rozvoja v súčasnom svete. Konferencie OSN. Prístup Českej republiky k ochrane životného prostredia a udržateľnému rozvoju . Možnosti udržateľného rozvoja cestovného ruchu. Prístup podnikov cestovného ruchu k ochrane životného prostredia a k udržateľnému rozvoju.