Zvyšovanie konkurencieschopnosti ponuky Poľska na európskom trhu cestovného ruchu - Rapacz, Andrzej
Vstupu Poľska do EÚ. Postavenie Poľska na trhu cestovného ruchu. Perspektívy rozvoja cestovného ruchu v Poľsku. Základné faktory zvyšovania konkurencieschopnosti ponuky cestovného ruchu. Aktivity týkajúce sa rozvoja cestovného ruchu. Aktivity spojené s propagáciou značkových produktov cestovného ruchu. Rozvoj infraštruktúry cestovného ruchu.