Tourism in the Croatian balance of payment - Blaževič, Branko
Turizmus v národnej klasifikácii ekonomických aktivít. Turizmus v metodológii platobnej bilancie. Metodológia Tourism satelitte account (TSA - turistický satelitný účet). Základy metodológie. Turistický satelitný účet: Prípad Chorvátska.