Postavení eura jako globální měny - Bicanová, Radka
Úloha medzinárodnej meny a zavedenie eura. Funkcie medzinárodnej meny. Euro na devízových trhoch. Euro v medzinárodnom obchode. Použitie eura v tretích krajinách. Porovnanie medzinárodnej úlohy eura s USD a ďalšími menami.