Štvrťroční platitelia dane z pridanej hodnoty musia podať dve daňové priznania za druhý štvrťrok 2004! - Bolgáč, Ján, 1959-
Aproximácia nášho práva s právom Európskej únie aj v oblasti nepriameho zdaňovania - daň z pridanej hodnoty. Zdaňovacie obdobie a termín splatnosti dane zostali po starom. Uplatnenie nadmerného odpočtu podľa & 23 zákona NR SR č. 289/1995 Z.z. o DPH účinného do 31.12.2003. Uplatnenie nadmerného odpočtu podľa §23 zákona NR SR č. 289/1995 Z.z. o DPH účinného od 1.1.2004 do 30.4.2004. Uplatnenie nadmerného odpočtu podľa §79 zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty účinného od 1.5.2004. Príklady.