Defining the basic aims of a tourist destination - Boškovič, Desimir
Charakteristika turistickej destinácie. Definovanie základných cieľov turistickej destinácie. Výber možných cieľov a možných obmedzení turistickej destinácie. Relevantné ciele pre rozvoj turistickej destinácie. Úloha smerníc v definovaní cieľov turistickej destinácie.