Mezinárodní environmentální režimy - Chlapcová, Ivana
Pojmové vymedzenie a analýza pôsobenia medzinárodných environmentálnych režimov. Funkcie a metódy medzinárodných environmentálnych režimov. Návrhy na možné zlepšenie ich účinnosti.