Vzťahy spolupráce medzi subjektmi cestovného ruchu v regióne - Konečná, Anna, 1968-
Vymedzenie pojmu kooperácia, pôvod pojmu. Vymedzenie pojmu "synergion". Región cestovného ruchu ako strategická interorganizačná sieť. Kooperácia v regióne. Strategická sieť ako sieť organizácií. Vzťahové správanie subjektov cestovného ruchu v regióne. Formy vzťahového správania. Neistoty vo vzťahu k správaniu kooperujúcich subjektov, oportunistické správanie partnerov.