Úrazové dávky - Novotná, Eleonóra
Úrazové dávky peňažného a vecného charakteru. Poškodený a denný vymeriavací základ na určenie sumy úrazových dávok. Úrázový príplatok, úrazová renta. Jednorazové vyrovnanie, odškodnenie. Pracovná rehabilitácia a rehabilitačné. Rekvalifikácia a rekvalifikačné.Náhrada za bolesť a za sťaženie spoločenského uplatnenia. Náhrada nákladov spojených s liečením, s pohrebom.