Komentár k novému zákonu o dani z príjmov - Bieliková, Mária
Komentár k II. časti zákona o dani z príjmov č. 595/2003 Z.z. Predmet dane. Základ dane. Príjmy zo závislej činnosti. Príjmy z podnikania, inej samostatnej zárobkovej činnosti a z prenájmu. Príjmy z kapitálového majetku. Ostatné príjmy. Príjmy oslobodené od dane. Výpočet príjmov a výdavkov spoluvlastníka a účastníka združenia, ktoré nie je právnickou osobou. Nezdaniteľné časti základu dane.