Informační management versus správa IT (IT governance) - Svatá, Vlasta
Základné princípy informačného manažmentu a koncepcie governance (správy), ktorých spoločným cieľom je snaha vysporiadať sa s niektorými negatívnymi javmi informačnej spoločnosti. Základné úrovne koncepcie governance, jej princípy a nástroje podporujúce jej akceptovanosť v praxi.