Cestovný ruch v nových členských štátoch po vstupe do Európskej únie - Gúčik, Marián
Zmeny v sektore cestovného ruchu po vstupe prístupových krajín do EÚ. Vedecká konferencia na tému "Cestovný ruch v nových členských štátoch po vstupe do Európskej únie" konaná na Slovensku v dňoch 23.-24. apríla 2004. Závery a odporúčania z rokovania konferencie.