Úloha prezentace informací - Horný, Stanislav
Stručná analýza problematiky vizuálnej prezentácie informácií z pohľadu možností uplatnenia počítačových technológií. Komunikácia a vnímanie vizuálnych informácií. Komunikačné kanály. Zmeny v komunikácii vyvolané nástupom nových technológií. Význam vizuálnej komunikácie. Prezentácia "stroj-človek".