Platenie dane z nehnuteľností a sankčný úrok - Bubeníková, Irena
Povinnosť platenia dane, režim platenia dane, vyrubenie dane. Postup pri prijatí platby, pri ktorej nie je určená daň. Spôsob platenia, odklad platenia, deň platby. Daňové nedoplatky a sankčný úrok, vymáhanie daňových nedoplatkov, odpustenie a odpísanie daňového nedoplatku.