Informatizace společnosti a vliv ICT na její vývoj - Basl, Josef
Základné zmeny, ktoré v spoločnosti spôsobujú informačné a komunikačné technológie. Nová úloha informácií v podnikoch. Vplyv ICT (informačné a komunikačné technológie) na neziskovú sféru. Trendy v ponuke podnikových informačných systémov. Dôležité aspekty ICT a informačných systémov. Cesty k zabezpečeniu efektívnosti investícií do ICT.