Possible approaches to the valuation of a firm - Živělová, Iva
Moderným nástrojom riadenia podniku sa stáva meranie jeho výkonnosti pomocou hodnoty podniku. Príspevok je zameraný na základné metodické prístupy k oceňovaniu podniku, zvlášť na metódy založené na odhade budúcich výnosov, s cieľom stanoviť hodnotu podniku.