Regionálna politika SR - Benč, Vladimír
Význam regionálnej politiky a jej postavenie v rámci ostatných hospodárskych politík štátu. Základné princípy regionálnej politiky. Vývoj regionálnej politiky na Slovensku. Regionálne disparity v SR. Ľudský faktor regionálneho rozvoja. Regionálne porovnanie s krajinami V4 a EÚ. Regionálna politika Európskej únie. Financovanie regionálnej politiky EÚ. Odporúčania pre hospodársku politiku SR.