Common agricultural policy - the final compromise - Vosejpková, Marcela
Tretia reforma Spoločnej poľnohospodárskej politiky (CAP). Hlavné ciele a charakteristika hlavných bodov Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Horizontálna regulácia. Regulácia rozvoja vidieka. Česká republika hodnotí konečný kompromis Spoločnej poľnohospodárskej politiky pozitívne.