INFO z Evropské unie - Čížek, Josef
Posolstvo generálneho tajomníka CEA (Európskeho poisťovacieho výboru) Daniela Schanté poistiteľom. Rovnoprávne postavenie mužov a žien a súvisiace smernice EÚ. Ochrana spotrebiteľa. Smernice o spotrebiteľskom úvere a o niektorých obchodných praktikách. Garančné systémy v poisťovníctve. Rozšírenie EÚ a poisťovníctvo. Platobný styk na vnútornom trhu. Vytvorenie smernice jednotného systému regulácie zabezpečenia (European Reinsurance Directive ).