Destination marketing management and national tourist organizations - Novacká, Ľudmila, 1953-
Úloha destinačného marketingového manažmentu - vyžaduje spoluprácu štátnych a súkromných spoločností a verejného sektora. Národné turistické organizácie (NTO) - zodpovedajú za vývoj cestovného ruchu. Inštitúcie a hlavné úlohy NTO v krajinách. Snaha o rozšírenie cestovného ruchu za hranice krajiny.