Začíname sporiť na dôchodok - Bačišin, Vladimír
Zmena vo výpočte dôchodku od roku 2004 - posilnenie princípu zásluhovosti. Zrušenie solidarity v dôchodkovom systéme. Predlžovanie veku odchodu do dôchodku. Podstata systému dôchodkového sporenia. Subjekty, ktoré vstupujú do vzťahov starobného dôchodkového sporenia. Starobné dôchodkové sporenie. Novinka - Dôchodková správcovská spoločnosť (DSS). Pojem "správa dôchodkových úspor". Dôchodková správcovská spoločnosť a pravidlá obozretného podnikania. Tri fondy Dôchodkovej správcovskej spoločnosti. Zavedenie noviniek do pojmového aparátu finančného trhu. Dohľad nad činnosťou DSS. Verejná mienka o príprave dôchodkovej reformy na Slovensku.