Cukrovarníci plačú nad zárobkom - Polakovič, Ivan
Obavy výrobcov cukru z členských krajín EÚ vrátane Slovenska. Návrh na reformu európskeho trhu s cukrom. Slovenskí výrobcovia cukru a súčasný systém. Problémy slovenských výrobcov cukru. Nariadenie Európskej komisie č. 60/2004.