Chýbajú nám jazyky a záujem o zákazníka - Košťál, Daniel
Zvyšovanie tlaku v susednom Rakúsku na uzatváranie pracovných zmlúv na dobu určitú. Špecifiká rakúskeho pracovného trhu. Spolupráca s agentúrami, vyžadovanie kvalifikácie. Podnikanie Slovákov v Rakúsku.