<The> role of destination marketing in offer profiling - Stipanovič, Christian
Implementácia destinačného marketingu. Marketing manažment destinácií cestovného ruchu. Atraktivity turistických destinácií. Vytvorenie pozitívneho imidžu turistickej destinácie. Definícia destinácie.