Štúdium nie je zdarma - Polakovič, Ivan
Kanadský systém vzdelávania. Vysokoškolské štúdium. Spoplatnenie vysokoškolského štúdia. Porovnanie poplatkov za vysokoškolské štúdium v jednotlivých krajinách. Porovnanie poplatkov za postgraduálne štúdium. Poplatky za štúdium pre zahraničných študentov v jednotlivých provinciách Kanady. Dĺžka štúdia na kanadských univerzitách. Systém študentských pôžičiek. Pôžičky a ich kombinácie. Splácanie pôžičiek.