Politika Spojených států amerických vůči Castrově Kubě - Sorokin, Anton
Vplyv medzinárodnej situácie a ideového zázemia toho či onoho prezidenta USA na politiku voči Kube. Historický pohľad na zahranično-politickú orientáciu Kuby pod vedením Castra. Formovanie americkej zahraničnej politiky. Postoj Busha ml. ku kubánskej otázke.