Nová úprava úrokov z omeškania s účinnosťou od 1. februára 2004 - Schultzová, Anna
S účinnosťou od 1. februára 2004 zákonom č. 530/2003 Z.z. o obchodnom registri a o zmene a doplnení niektorých zákonov bol okrem iného novelizovaný aj Obchodný zákonník. Jednou z významných zmien Obchodného zákonníka je aj zmena ustanovenia par. 369 ktoré sa týka úrokov z omeškania.