Několik užitečných zásad úspěšného vedení lidí - Kočí, Ivo
Problematika vedenia pracovných tímov. Niektoré zásady úspešného vedenia ľudí. Angažované jednanie. Zásada spätnej väzby. Manažéri a problémové situácie. Zásada starostlivosti o zamestnancov.