Sociální odpovědnost a udržitelný rozvoj? - Tomancová, Jitka
Uznávanie potreby firemnej sociálnej zodpovednosti. Pojem CSR (Corporate Social Responsibility) a jeho definovanie Európskou komisiou. Zdôraznenie hlavných aspektov CSR. Podnikanie vo farmaceutickom priemysle. Farmaceutické firmy a prístup CSR. Príklad ekologicky vyhovujúcej budovy Danube House v Prahe. Dôvody úspešnosti objektu Danube House.