Possibilities of agri-tourism in the Integro Micro-region - Zuzák, Roman
Charakteristika mikroregiónu Integro (Libčeves - Česko). Charakter krajiny. Atraktívnosť mikroregińu pre turistiku. Infraštruktúra cestovného ruchu. SWOT analýza mikroregiónu.