Klasifikácia a podpora znevýhodnených oblastí po vstupe do EÚ - Fitz, Miron
Prezentovanie predbežných výsledkov technických rokovaní s EK o navrhovaných kritériách, celkovej výmere poľnohospodárskej pôdy zaradenej do znevýhodnených oblastí a predpokladanej úrovni vyrovnávacích príspevkov pre jednotlivé kategórie znevýhodnenia. Priblíženie Smernice a Nariadenia, prostredníctvom ktorých EÚ uplatňuje mechanizmus podpory pre oblasti so znevýhodnenými podmienkami.